Regler i forbindelse med Discord

1. VI forventer du sætter dit Navn "Nick Name" på discorden til hvad du hedder på Twitch eller Ingame i det spil du gamer sammen med os. Ellers vil en ADMIN Lave det om.

2. Vi forventer du har styr på dit udstyr, så at når du bruger voice aktivering, så er det indstillet så vi ikke høre alt og alle omkring dig. Dvs. det skal ikke aktivere bare ved du klikker på en knap på dit keyboard eller tygger tyggegummi. Oplever vi at du ikke kan indstille dit udstyr vil du blive bedt om at bruge PUSH to TALK.

3. Vi forventer at der er en ordentlig tone på serveren, for hos os taler vi pænt til og om hinanden.

4. Det er helt okay at der jokes, men man respekter når der bliver sagt stop at så er det STOP!!..

5. Da discord kan blive sendt med ud på vores streamers live stream. skal du være forberedt på at du kommer med ud over streamen. Discord lyd vil være standard, på mange streamers streams så sidder de i LIVE så er de live og Discorden i det rum kommer med på live stream så vil du ikke med på live streamen skal du ikke side i det rum.

6. Bliver det nødvendigt at vi gentagne gang skal bede en bruger af discord om at dæmpe sig, skifte tone, eller i den stil, vil vi bruge muligheden for mute og i værste tilfælde tilføjelse til The Unwanted List.

7. Hvis du får brug for at slukke din mikrofon eller headset i en periode på 5 min eller mere, skal du være klar over at systemet kan finde på at flytter dig i afk.

8. Hvis du kan leve med ovenstående regler, så er du meget velkommen på discorden og ikke mindst snakke med alle sammen.
Du skal dog være opmærksom på at reglerne kan ændre sig, så hold dig opdateret på regler på selve discorden.
.
9. Ved at joine Vores discord server, acceptere du også Vores regler.
Skulle du mod forventning opføre dig på en sådan måde at et evt. ban vil være vejen frem så kommer du på "The Unwanted List". så ved at joine vores Discord og bruge den giver du os din fulde tilladelse til at sætte dig på den liste såfremt der skulle kommer der til.
Du forbliver på listen indtil server lukkes eller du tages af Listen, for at komme af listen skal du følge dette link

10. Disse Regler er de generelle regler for at bruge Kings & Queens Discord du skal dog være opmærksom på at de individuelle streamers kan kan have tilføjelser til regler som kun gælder i deres RUM på discorden kik derfor om den streamer du kommer for at besøge har et sæt regler også.

11. kan du ikke acceptere disse regler så anbefaler jeg at du forlader vores Discord allerede nu!!